Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

(CC-deels besloten) Controlecommissie deels besloten

Commissievergadering (deels besloten)

vrijdag 7 juni 2024

09:00 - 11:00
Locatie

Maaszaal (D2.01)

Voorzitter
Bosch, M.Th. (Mart)
Toelichting

Controlecommissie deels openbaar en deels besloten.


Deze vergadering is in opbouw.

Agendapunten

  1. Jaarstukken 2023
  2. 1
    OPENBAAR GEDEELTE
  3. 1.1

    Behandelvoorstel:
    De Controlecommissie wordt gevraagd om de agenda van het openbare gedeelte van de Controlecommissie van 7-6-2024 ongewijzigd vast te stellen.

  4. 1.2

    Iedere externe heeft het recht om in te spreken over een geagendeerd onderwerp dat te maken heeft met provinciaal beleid. Een persoon die wil inspreken meldt dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de commissievergadering via het contactformulier contactformulier t.a.v. commissiegriffier Debbie Weesepoel.


    Het inspreken vindt plaats direct voorafgaand aan de behandeling van het betreffende agendapunt. Voor meer informatie, zie de bijgevoegde spelregels.

  5. 1.3

    Uw eventuele opmerkingen kunt u tot uiterlijk vrijdag 31-5-2024, 12:00 uur doorgeven via e-mailadres Griffie t.a.v. commissiegriffier Debbie Weesepoel.
    Alle ontvangen verzoeken tot wijziging worden in rood doorgevoerd in een gewijzigd conceptverslag waarop u, indien van toepassing, via de nazending wordt geattendeerd.


    Behandelvoorstel:
    De Controlecommissie wordt gevraagd het (gewijzigd) conceptverslag (openbaar) vast te stellen.

  6. 1.4

    Behandelvoorstel:
    U kunt tijdens de vergadering reageren op de stand van zaken m.b.t. moties, toezeggingen en aanbevelingen c.q. op het afdoeningsvoorstel van GS. Bij geen reactie op het afdoeningsvoorstel van GS worden de betreffende moties, toezeggingen of aanbeveling afgedaan.

  7. 1.5

    Uw eventuele opmerkingen kunt u tot uiterlijk vrijdag 31-5-2024, 12:00 uur doorgeven via e-mailadres Griffie t.a.v. commissiegriffier Debbie Weesepoel.


    Behandelvoorstel:
    De Controlecommissie wordt gevraagd de voorraadagenda (openbaar) vast te stellen.

  8. 1.6

    De lijst ingekomen stukken wordt vastgesteld tijdens de vergadering van 7-6-2024. Een verzoek tot agendering kan tot vrijdag 31-5-2024, 12:00 uur gemotiveerd worden gedaan via e-mailadres Griffie t.a.v. commissiegriffier Debbie Weesepoel. Indien het verzoek door de voorzitter gehonoreerd wordt, wordt het ingekomen stuk toegevoegd aan de voorlopige agenda. Behandeling zal zich beperken tot de aangevraagde onderwerpen. Een bredere behandeling tijdens de vergadering, zonder dat hierom vooraf gemotiveerd is verzocht wordt door de voorzitter niet toegestaan.


    Behandelvoorstel:
    De Controlecommissie wordt gevraagd de lijst ingekomen stukken (openbaar) vast te stellen.

  9. 1.7
    FINANCIËN
  10. 1.8
    ONDERZOEKSGERELATEERDE ZAKEN
  11. 1.9
    ZUIDELIJKE REKENKAMER/PROGRAMMARAAD
  12. 1.10
    REGELING GROTE PROJECTEN
  13. 1.11
    Rondvraag en schorsing